Jens Langendorff

Jens Langendorff (LLm, Ing, RB)

Founder - Internationaal fiscalist

Ondersteunt particulieren en internationaal opererende vennootschappen met evenveel enthousiasme. Voorziet besluitvormers van cruciale informatie, maakt complexe fiscale vraagstukken inzichtelijk en kan putten uit een bewezen effectief internationaal netwerk. Zo stelt hij opdrachtgevers in staat fiscale cultuurverschillen te overbruggen en optimaal “grensoverschrijdend” te acteren.

Jens heeft in 2001 zijn studie Fiscale Economie afgerond en in 2006 zijn studie Fiscaal Recht. Het grootste deel van zijn ervaring heeft hij opgedaan bij het internationale belastingadvieskantoor Graham, Smith & Partners te Amsterdam.

Eva Meex

Associate partner - Fiscalist Estate Planning

Mr. Eva Meex-Jungschläger (1978) adviseert als fiscaal jurist met name het MKB en vermogende particulieren. Zij is in 2014 betrokken geweest bij het opzetten van de Fiscalisten Coöperatie en is sindsdien als coöperatielid fulltime aan het werk en sinds 2018 tevens verbonden aan Langendorff Tax Consultancy. Eva is in 2004 afgestudeerd in twee masters Nederlands recht aan de VU: notarieel en fiscaal recht. Zij is zich daarna continu blijven verdiepen in het fiscale recht en heeft zich de laatste jaren met name gespecialiseerd in estate planning (schenken en erven). Zij heeft jarenlange ervaring als adviseur opgedaan bij enkele accountantskantoren, die vooral op MKB-ondernemers gericht zijn, zoals Baker Tilly Berk en Accon AVM.

Cor van Erk

Associate partner - Fiscalist MKB, Innovatiebox

Mr. C.J. (Cor) van Erk (1980) is fiscaal adviseur voor het MKB. In 2014 richtte hij Fiscalisten Coöperatie op, vanuit een groeiende behoefte bij zijn cliënten om een aanspreekpunt te hebben voor alle fiscale vragen en is sinds 2018 mede aan Langendorff Tax Consultancy verbonden. In 2005 studeerde Cor af aan de Universiteit Leiden in het fiscaal recht. In 2006 voltooide hij tevens een Master opleiding in de fiscale advocatuur. Daarna werkte hij jarenlang bij Deloitte, BDO en Baker Tilly Berk.

Cor is specialist in het opzetten van B.V. structuren en andere vormen van samenwerkingen. Cor doet ook geregeld innovatiebox onderhandelingen met de fiscus voor innovatieve bedrijven. Cor is er trots op dat de complete lijn van zijn directe voorvaderen al vanaf de 16e eeuw uit louter ondernemers bestaat. Vandaar dat hij na 6 jaar bij de grotere accountantskantoren te hebben gewerkt, wel voor zichzelf moest beginnen.

Compliance – Transparency - Fiscal ease - Discretion

Social media