Fiscale adviezen met een missie

Langendorff Fiscaal Advies werkt voor uiteenlopende cliënten, van particulieren tot internationaal opererende vennootschappen.

Met ruim achttien jaar nationale en internationale ervaring en een zeer divers en wereldwijd netwerk (bijvoorbeeld de International Practice Group) van collega adviseurs, staan wij u graag terzijde. Onze werkwijze is gebaseerd op vier pijlers: compliancy, transparantie, fiscale rust en discretie. Denk hierbij aan:

  • We streven naar een zo laag mogelijk verschuldigd belastingbedrag binnen de marges van de complexe nationale en internationale wetgeving.
  • Wij maken het u mogelijk op basis van onze adviezen weloverwogen keuzes te maken door complexe juridische materie begrijpelijk te maken.
  • Ons doel is betaalbare en kostenbesparende adviezen en diensten te verlenen, waarbij wij altijd er zorg voor proberen te dragen dat kostbare en tijdrovende discussies met de belastingdienst worden vermeden
  • Discretie: boven alles.

Deze uitgangspunten maken Langendorff Fiscaal Advies tot een betrokken, verantwoordelijke en open partner. Een partner die fiscale zaken graag simpel houdt, praktisch benadert en zorg uit handen neemt. Of het nu is als regisseur bij complexe internationale multidisciplinaire belastingtechnische vraagstukken, of bij het verzorgen van de aangifte van een zzp’er, Langendorff Fiscaal Advies zorgt dat haar cliënten zich kunnen concentreren op de zaken die er werkelijk voor hen toe doen en waar ze goed in zijn.

Wilt u weten wat Langendorff Fiscaal Advies voor u kan betekenen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.